Image

Sommeråpent på Skrukkefyllhaugen

Sommeråpent på Skrukkefyllhaugen

Vi satser på sommeråpent på Skrukkefyllhaugen også i år. 

Vi holder åpent fredager, lørdager og søndager fra og med lørdag 31. juli til og med søndag 15. august fra kl 12.00 til kl 17.00.

Kunstmaler Tom Simonsen kommer som tidligere år med sine malerier.  Motivene er alle nyere friluftsmalerier fra både kjente og ukjente steder i nærområdet. Tema i år er «Inne i skogen» Sammen med seg har han samboer Wenche Andersen som strikker gensere som er designet etter fargene i Toms malerier.  Altså kan du kjøpe deg maleri og genser som matcher i farger.

Lørdag 31. juli kommer Bjørn Stavdahl Johansen fra Rovviltsenteret i Flå med foredraget «Der bjørn og menneske møtes.»  Mange kjenner sikkert igjen Bjørn fra hans intense og livaktige forestillinger på Skrukkefyllhaugen tidligere år.  Samme dag blir det også guidet tur til bjørnehiet Festningen.

Søndag 8. august blir det Søndag i Vassfaret i samarbeid med Hedalen Kulturfestival.

 Se: www.hedalen.kulturfestival for program og billettbestilling for denne dagen.

Det blir som tidligere salg av lokale produkter, bøker og andre ting.                           Fiskekort, utlån av båt og utleie av kanoer.

Jeg håper du finner veien til Skrukkefyllhaugen for en hyggelig vassfaropplevelse i år også.

Flere detaljer, og tidspunkter, kommer på facebook og på vår hjemmeside etter hvert.

Har du lyst på en vassfaropplevelse utenom disse tidene, så er Skrukkefyllhaugen ledig for utleie.  Kan du tenke deg en overnatting eller to på en gammel boplass i hjertet av Vassfaret, så finn ut mer på vår hjemmeside: http://www.vassfaropplevelser.no/