Sommeråpent

Fra lørdag 7. juli og frem til og med søndag 22. juli, blir det, som tidligere, sommeråpent på Skrukkefyllhaugen.
Vi serverer kaffe, kaker og lapper til de som ønsker å komme innom og i løpet av perioden blir det aktiviteter av forskjellige slag.
Tom Simonsen kommer også i år med sine malerier. Han har utstilling fra og med 14. juli og vil da selv være tilstede. Årets utstilling har tema «rennende vann».
Lørdag den 14. juli blir det også et eget arrangement på Skrukkefyllhaugen, som vi har kalt «I vassfarbjørnens rike».
Naturveileder Bjørn Henrik Stavdal Johansen kommer med foredraget «Ulveskjemt og bjørneskrøner». Det finnes mange myter om rovdyrene, både gamle og nye. Vår naturveileder tar dere med inn i en mytisk verden. Hvor kom mytene fra? Hva er sannheten bak mytene? Lær å skille mellom skrøner og virkelighet i dette foredraget fra Besøkssenter Rovdyr Flå.
Etter å ha fortalt om bjørnene i mytenes verden tar vi turen opp til bjørnehiet Festningen og forteller om virkelighetens bjørner underveis. Arrangementet på Skrukkefyllhaugen er åpent for alle som ønsker å delta, og det er gratis. Selve turen opp til «Festningen» er begrenset til 30 deltakere. Dette er på grunn av begrensninger i tillatelsen til å guide inne i naturreservatet. Se for øvrig egen plakat om disse arrangementene.